Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusien henkilöautojen rekisteröintimäärä kasvoi huimasti

Heinäkuussa rekisteröitiin 8 600 uutta henkilöautoa. Viime vuoden heinäkuuhun verrattuna rekisteröinnit lisääntyivät 17,6 prosenttia. Vuoden alusta lukien henkilöautoja on ensirekisteröity 79 940 kappaletta. Kasvua viime vuoden tammi-heinäkuuhun kirjattiin 14,6 prosenttia.

Ennakkotietojen mukaan myös vaihtoautokauppa on käynyt hyvin heinäkuussa. Kuluttajien usko omaan talouteen ei ole oleellisesti muuttunut. Tämä näkyy positiivisesti myös autokaupassa.

Pakettiautokauppa on kasvanut kuluvana vuonna 32,8 prosenttia

Pakettiautokaupan kasvu jatkui myös heinäkuussa. Uusia pakettiautoja rekisteröitiin heinäkuussa 874 kappaletta, mikä on 40,3 prosenttia enemmän kuin viime vuoden heinäkuussa. Kuluvana vuonna on ensirekisteröity 7 893 uutta pakettiautoa, mikä on 32,8 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.

Kuorma-autojenkin ensirekisteröintimäärän kasvu jatkui heinäkuussa, jolloin rekisteröitiin 243 uutta kuorma-autoa. Viime vuoden heinäkuuhun verrattuna kuorma-autojen rekisteröinnit lisääntyivät 28,6 prosenttia. Vuoden alusta lukien kuorma-autokauppa on kasvanut 29,3 prosenttia.

Teknari