Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknarin iPad-lehti palasi kesätauolta – nyt myös Android-versiona

Teknarin uusin numero on ilmestynyt. iPad-lehden lisäksi Teknaria voi lukea nyt paitsi verkkoversiona, myös aitona Android-lehtenä. Suomen ensimmäisen Android-lehden voi käydä lataamassa Android Marketista.

Tuore Teknari pyörii muutenkin vahvasti Android-maailman ympärillä. Kannessa ykkösjuttuna komeilee elektroniikkaguru Henri Kuokan vääntämä perusteellinen tarina Androidin vahvasta vyörystä tablet-markkinoille. Elektroniikkapuolen täydentävät muun muassa jutut Kingstonin mainiosta massamuistilaitteesta, iPhonen kuvausappseista ja Facebookin kilpailijasta Google+:sta.

Auto-osastolla herkutellaan vahvasti uudistuneella Volkswagen Beetlellä, hulppealla parin sadan tonnin avo-Bemarilla ja Audi Q3:lla. Ei sovi myöskään unohtaa Hyundai i40 -testiä. Uusi tuttavuus on korealaismerkin tärkein tuote Euroopan markkinoilla moneen vuoteen. Hyundai i40 -farmarin myyntiodotukset Suomessa ovat kovat.

Lehdessä pääsevät ääneen myös persoonat. Toimittaja Marko Terva-aho kertoo seikkailuistaan rallilegenda Markku Alénin kanssa. Kaksikko testaa superautoja Teknarin syyskuun 21. päivä alkavaa tv-ohjelmaa varten. Lukijat pääsevät myös ajoreissulla tennisässä Jarkko Niemisen kanssa.

Kesän aikana Teknariin ehdittiin viritellä läjä uusia palasia. Kannattaa tsekata esimerkiksi tuoreet auto- ja elektroniikkauutiset sekä täysin uusi Teknari-trivia.

Lataa Teknari Applen App Storesta tai Androidin Android Marketista tai lue lehti verkossa.