Pin-up näyttävästi esillä Helsingissä syksyn X-treme Car Show’ssa

Helsingin Messukeskuksessa 24.–25. syyskuuta järjestettävä X-treme Car Show’n Vintage-teemanäyttelyalueella nähdään nousevana tyylisuuntana tunnetun pin-up’in autoja, vaatteita ja somistusta.

Tapahtumassa käydään tiettävästi Suomen ensimmäinen pin-up-tyttökilpailu, jonka suojelija ja päätuomari on näyttelyn kunniavieras, kansainvälinen pin-up-malli ja tanssija Sabina Kelley. Pin-up-kisaan liittyvät tiedustelut ja kuvalliset ilmoittautumishakemukset voi lähettää osoitteeseen pinup@x-treme.fi.

Vahvasti tatuoitu amerikkalainen Sabina Kelley on kansainvälisesti tunnettu ja alallaan arvostettu malli, joka on erikoistunut muoti-, glamour-, uimapuku- ja alusvaatekuvauksiin. Sabinalla on yhdessä miehensä Kent Kelleyn kanssa Las Vegasissa kaksi tatuointeja tekevää ja yksi niitä poistava liike.

Kaksivuotiaasta asti tanssia harrastaneella Sabinalla on ammattitanssijan koulutus. Mm. balettiin, steppiin, jazz-tanssiin ja hiphoppiin erikoistunut Kelley on yksi Las Vegasin tunnetuimpia showtanssijoita. Tällä hetkellä hän harjoittelee ensimmäisen burleski-tanssiesityksensä pääosaa.

Auto- ja moottoripyöräväki lukuisine alakulttuureineen valtaa syyskuun viimeisenä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksen, sillä X-treme Car Show’n lisäksi samoissa tiloissa järjestetään prätkäväen Petrol Circus.

Näyttelyt ovat avoinna lauantaina 24.9. kello 10–18 ja sunnuntaina 25.9. kello 10–17. Samalla lipulla pääsee molempiin tapahtumiin. Aikuisten lippu maksaa lauantaina 20 euroa ja sunnuntaina 15 euroa, kahden päivän lippu 30 euroa.

Teknari