Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Ocean Race -erikoisvarusteltuja Volvoja myös rahtiliikenteeseen

Volvo on aiemmin tarjonnut Ocean Race -purjehduskilpailun innoittamana tehtyjä henkilöautomalleja, mutta nyt tarjonta on laajennettu myös kuorma-autoihin.

11. Volvo Ocean Race -purjehduskilpailu käynnistyy lokakuussa. Kilpailun inspiroimana Volvo Trucks tuo markkinoille rajoitetun erän FH- ja FH16-kuorma-autoja, joissa on ainutlaatuinen Volvo Ocean Race -design ja -varustelupaketti.

Ensimmäiset erikoismallit toimitetaan asiakkaille jo syyskuussa eli ennen Volvo Ocean Race -kilpailun alkua.

– Volvo Ocean Race on hyvä tilaisuus kasvattaa tietoisuutta brändistämme ja rakentaa suhteita asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin. Edellisen kilpailun aikana lähes neljä miljoonaa ihmistä vieraili näyttelyssämme eri satamissa, kommentoi Christina Ohlsson Jones, joka vastaa Volvo Ocean Racesta Volvo Trucksilla.

Volvo Trucksin designtiimi on saanut erikoismalleihin oikea tunnelma niin sisälle kuin ulos. Volvo Ocean Race Limited Edition -kuorma-auton design on suunniteltu erityisesti kahdelle värille, jotka ovat Millennium Silver Metallic ja tummansininen Dark Knight Pearl. Molemmat värit on valittu erityisesti tälle kuorma-autolle, kuten myös mustaksi maalattu maski, aaltokuvioidut kylkien raidat sekä Globetrotter-linjakilpi, jossa lukee ”Volvo Ocean Race”. Ohjaamon molemmin puolin on myös ”Limited Edition” -tunnus. Volvo Ocean Race -kuorma-auto on mahdollista tilata myös muissa väreissä.

Purjehdushenkinen sisustus sisältää ainutlaatuisia materiaaleja ja yksityiskohtia. Runsaasti nahkaa, upeita ompeleita ja kirjailtuja yksityiskohtia sisältävä hytti huokuu laatua ja käsityötaitoa. Nahkapäällysteiset istuimet on koristeltu sinisellä tehostevärillä. Myös muissa sisustuksen yksityiskohdissa kuten ohjauspyörässä, matoissa, ovipaneeleissa ja ohjaamon nousukahvoissa on ainutlaatuiset siniset korostusompeleet. Verhonpidikkeet on tehty purjeköydestä.

Volvo Ocean Race starttaa Espanjan Alicantesta ja päättyy kesällä 2012 Irlannin Galwayhin. Reitin pituus on 39 270 merimailia. Kilpailun välietapit ovat Kapkaupungissa (Etelä-Afrikka), Abu Dhabissa (Arabiemiirikunnat), Sanyassa (Kiina), Aucklandissa (Uusi-Seelanti), Itajaissa (Brasilia), Miamissa (USA), Lissabonissa (Portugali) ja Lorientissa (Ranska).

Teknari