OnePlus esittelee uuden Android 15 -pohjaisen OxygenOS 15 -ohjelmistonsa 24. lokakuuta - "täydellinen yhdistelmä nopeutta, suorituskykyä ja älyä"

OnePlus on ilmoittanut julkistavansa seuraavan ohjelmistonsa OxygenOS 15:n verkkolanseeraustilaisuudessa torstaina 24. lokakuuta kello 17.30 Suomen aikaa.

OxygenOS 15 on OnePlussan tuleva, Android 15 -käyttöjärjestelmäversioon pohjautuva ohjelmisto.

OnePliussan mukaan ”yhtenä ensimmäisistä Android 15 -pohjaisista käyttöjärjestelmistä OxygenOS 15 hyödyntää OnePlussan tuotekehitystyötä ja käyttäjäpalautetta luodakseen uuden sukupolven ohjelmiston, joka ilmentää Never Settle -henkeä”.

Uutta OxygenOS 15 -ohjelmistoa OnePlus kuvailee täydelliseksi yhdistelmäksi nopeutta, suorituskykyä ja älyä.

OnePlus kehuu, että OxygenOS 15 on varustettu alan johtavalla kokemuksella, merkityksellisillä uusilla tekoälyominaisuuksilla ja OnePlussan persoonallisuutta korostavalla muotoilutyylillä ollen kaikkien aikojen nopein ja käyttäjäystävällisin OxygenOS.

OnePlussan tuotekehitystä ohjaava ydinfilosofia on aina ollut nopean ja sulavan kokemuksen tarjoaminen käyttäjille, ja uudessa OxygenOS 15:ssä kerrotaan olevan alan johtavaa ohjelmistoalgoritmiteknologiaa, joka uudistaa luovasti Android-alustan animaatiot ennennäkemättömiksi tehosteiksi. Lisäksi Oxygen OS 15 tarjoaa uniikkia visuaalista muotoilua, korostaen OnePlus-brändin tyyliä.

Lisäksi OnePlus tuo ohjelmistoonsa yhteisönsä palautteen pohjalta myös yllättäviä uusia ominaisuuksia, jotka parantavat sovellusten moniajoa ja käyttäjän persoonallisuuden ilmaisua.

OxygenOS 15 tulee myös sisältämään OnePlussan uusimmat tekoälyominaisuudet, jotka kerrotaan suunnitellun strategisesti useille yleisille käyttötilanteille tuottavuuden ja luovuuden maksimoimiseksi, helpottaen jokaisen käyttäjän elämää.

Google julkaisi Android 15:n osaksi Androidin avoimen koodin projektia (AOSP) jo 3. syyskuuta, mutta aloitti päivitykset omille Pixel-laitteilleen vasta 15. lokakuuta.