Honor julkisti edulliset täyslangattomat Earbuds X7 -nappikuulokkeet Kiinassa

Honorin kuulokeuutuutta ei ole hinnalla pilattu.

Honor on julkistanut Honor 200 -sarjan puhelinten rinnalla Kiinassa myös uudet täyslangattomat Honor Earbuds X7 -kuulokkeet.

Honor 200 -sarja tullaan esittelemään kansainvälisesti 12. kesäkuuta Pariisissa, mutta Earbuds X7 -kuulokkeiden laajemmasta lanseerauksesta ei ole vielä tietoa.

Honor Earbuds X7 -kuulokkeissa on avoin rakenne ilman korvakäytävän sulkevia tulppia. Värivaihtoehtoja kuulokkeista ovat vaaleansininen sekä valkoinen.

Kuulokkeet ovat varustettu 10 millimetrin dynaamisilla kaiutinelementeillä sekä HiFi 5 -digitaalisignaaliprosessorilla. Äänentoistoa voi säätää taajuuskorjaimella, mutta aktiivista melunvaimennusta kuulokkeet eivät tarjoa.

Honor Earbuds X7 valkoisena.
Honor Earbuds X7 valkoisena.

Earbuds X7 -kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.3 -yhteyttä sekä yhdistämistä kahteen laitteeseen samanaikaisesti.

Kuulokkeet tarjoavat yhdeksän tunnin ja yhdessä latauskotelon kanssa 40 tunnin akunkeston. Kuulokkeiden akun kapasiteetti on 41 milliampeerituntia ja latauskotelon 510 milliampeerituntia. Lataaminen käy USB-C-liitännän kautta eikä tuettuna ole langatonta latausta. 10 minuutin pikalatauksella saa kolme tuntia lisää kuunteluaikaa. Täysi lataus vie kuulokkeiden osalta 60 minuuttia ja latauskotelon osalta 110 minuuttia.

Latauskotelo on muodoltaan hyvin pyöristetty. Kokoa kotelolla on 52,91 x 61,95 x 23,80 millimetriä ja painoa 33,9 grammaa. Kuulokkeiden mitat ovat puolestaan 33,66 x 17,82 x 18,14 millimetriä ja paino vain 3,8 grammaa. Kestävyydeltään kuulokkeet ovat IP54-luokitellut, mikä tarkoittaa varsin hyvää suojaa pölyä vastaan sekä roiskevedenkestävyyttä.

Kiinassa Honor Earbuds X7 -kuulokkeilla on hintaa 299 juania eli noin 38 euroa.