Garmin julkisti quatix 7 Pro -veneilyälykellon

Garmin on esitellyt uusia älykelloja.

Veneilyyn suunnattu quatix 7 Pro sisältää muutamia erikoistoimintoja Descent Mk3 -malliston soveltuessa sukeltajille.

Garmin quatix 7 Pro on eritoten veneilijöille ja muille vesillä viihtyville suunnattu älykello. Siin on safiirilasin suojaama 1,3-tuumainen AMOLED-näyttö, integroitu LED-taskulamppu säädettävällä valolla ja jopa 16 vuorokauden käyttöaika älykellotilassa.

Älykellossa on säädettävä LED-valo ja erityisesti veneilijöille suunnattuja sovelluksia.

Veneilijöiden tarpeet on huomioitu kahdella uudella sovelluksella. Trolling Motor Remote sekä Fish Forecast soveltuvat keulamoottorin etähallintaan ja kalareissujen suunnitteluun.

Ensin mainittu mahdollistaa Force-merkkisten keulamoottorien hallinnoinnin älykellolla toisen keskittyessä määrittelemään otollisimpia ajankohtia kalastukselle. Mukana on myös veneilysovelluksia muun muassa erilaisten tietojen ja hälytysten käsittelyä varten, Garmin kuvailee, kehuen samalla monitaajuuksisen GPS-paikannuksen tarkkuutta.

Garmin quatix 7 Pro sisältää myös sykemittarin sekä monipuoliset harjoitteluominaisuudet.

Garmin quatix 7 Pro tukee myös perinteisiä älykellojen ominaisuuksia Bluetooth-ilmoituksista monipuolisiin terveyden ja aktiivisuuden seurantatoimintoihin, joihin lukeutuvat muun muassa syke- ja unimittaus sekä hapenottokyvyn seuranta (VO2 Max).

Kelloon voi lisäksi tallentaa musiikkia ilman älypuhelinta kuunneltavaksi, ja Garmin Pay on saatavilla lähimaksuja varten. Kokovaihtoehtoja kellotaululle on kaksi: 47 ja 51 millimetriä.

Garmin quatix 7 Pro saapuu myyntiin vielä ennen vuodenvaihdetta alkaen 1 039 euron suositushintaan. Kelloa voi jo tarkastella Garminin verkkokaupassa.

Garmin Descent Mk3 -malliston älykelloja sekä Descent T2 -lähetin.

Samalla Garmin täydensi älykellojen valikoimaansa uusilla Descent Mk3 -kelloilla, joita se itse nimittää sukellustietokoneiksi. Kuten kuvaus kertoo, on uutuudet suunnattu sukeltajille, ja varustukseen kuuluvat muun muassa vesitiiviys 200 metriin asti, AMOLED-näyttö ja kaksi kokoa, 43 ja 51 millimetriä.

Garmin Descent Mk3 -malliston myynti alkaa loppuvuoden 2023 aikana. Sukelluskellojen hinnat vaihtelevat 1 299 ja 1 919 euron välillä koosta ja materiaaleista riippuen.

Niin ikään uusi Garmin Descent G1 Solar – Ocean Edition sen sijaan on ensimmäinen Garmin-kello, joka on osin kierrätysmateriaaleista valmistettu. Sukeltajille räätälöity älykello maksaa 679 euroa, ja myynti alkaa loppuvuoden 2023 aikana.