Kuvavuoto: Samsungin tulevan halvan Galaxy A04s -älypuhelimen tuotekuvat ja tiedot paljastuivat

Samsungilta on tulossa uusi halpa älypuhelin Galaxy A04s, joka on nyt paljastunut ensi kerran tarkoissa tuotekuvissa.

Oheiset kuvat paljasti vuotaja Roland Quandt WinFuture.de-sivustolla.

Muotoilullisesti Galaxy A04s ei tarjoa mitään kummallista, vaan noudattelee Samsungille tyypillisiä linjoja. Esimerkiksi pykälää paremmin varusteltujen Galaxy A13:n ja Galaxy A13 5G:n tavoin takakameroiden linssit kohoavat erikseen Galaxy A04s:n muusta takapinnasta. Kuoret ovat puhelimen hintaluokka huomioiden luonnollisesti muovia.

Kuvia mielenkiintoisimpia ovat niiden kanssa samalla paljastuneet tiedot Galaxy A04s:stä.

Galaxy A04s:n hinnaksi WinFuture.den raportti kertoo 169 euroa, joten kyse on jo lähtökohtaisesti edullisesta älypuhelimesta.

Galaxy A04s:ssä on 6,5 tuuman PLS LCD -näyttö 1600×720 pikselin tarkkuudella ja 90 hertsin virkistystaajuudella. Näytön kirkkaus yltää enimmillään 400 nitiin.

Järjestelmäpiirinä Galaxy A04s:ssä on sama Samsungin oma Exynos 850 kuin myös muun muassa Galaxy A13:ssa. Sen rinnalta löytyy 3 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, jota voi laajentaa maksimissaan 1 teratavun microSD-muistikortilla.

Galaxy A04s:n kolme takakameraa ovat 50 megapikselin pääkamera f/1,8-aukolla sekä 2 megapikselin makro- ja syvyyskamerat f/2,4-aukoilla. Edessä on 5 megapikselin kamera f/2,2-aukolla

Akun kapasiteetti Galaxy A04s:ssä on 5 000 milliampeerituntia ja sen lataus käy 15 watin enimmäisteholla USB-C-liitännän kautta. Samsungille nykyisin tuttuun tapaan laturia ei kuitenkaan tule mukana myyntipakkauksessa. Kuulokkeiden liittäminen käy lisäksi erillisen 3,5 millimetrin kuulokeliitännän kautta. Yhteysominaisuuksia Galaxy A04s:ssä ovat 4G LTE -mobiiliverkkoyhteyden lisäksi Wi-Fi 802.11ac / Bluetooth 5 / NFC -yhteydet.

Käyttöjärjestelmäversiona on Android 12 osana Samsungin One UI -ohjelmistoa.

Värivaihtoehtoja Galaxy A04s:stä ovat mustan lisäksi valkoinen ja vihreä.

Toistaiseksi ei tarkemmin tiedetä, milloin Samsung aikoo Galaxy A04s:n julkistaa. Se kuitenkin tapahtunee jo lähiaikoisesti ilman suurempia ennakkoilmoituksia.

Galaxy A04s:n edeltäjän, Suomessakin myytävän Galaxy A03s:n, Samsung julkisti elokuussa 2021 ennen myyntiintuloa Suomessa syyskuussa.

Samsung Galaxy A04s valkoisena. Kuva: WinFuture.de.
Samsung Galaxy A04s valkoisena. Kuva: WinFuture.de.
Samsung Galaxy A04s vihreänä. Kuva: WinFuture.de.
Samsung Galaxy A04s vihreänä. Kuva: WinFuture.de.