Supercell kuoppasi yhden peliprojektinsa, mutta synnytti samalla uuden: Project R.I.S.E -pelin testaus alkaa pian

Suomalainen peliyhtiö Supercell on julkistanut uuden peliprojektin, joka on muunnos aiemmasta, nyt kuopatusta kokeilusta.

Supercell on ollut viime ajat laajasti esillä, kun se toukokuun lopulla julkaisi maailmanlaajuisesti uuden pelin ensimmäistä kertaa yli 5 vuoteen Hay Dayn, Clash of Clansin, Boom Beachin, Clash Royalen ja Brawl Starsin jatkoksi.

Taustalla Supercell on kehittänyt eri vaiheisiin edeten kymmeniä peli-ideoita. Nyt uutena peliprojektina on esitelty Project R.I.S.E, joka on jatkoa vuonna 2021 esitellylle Clash Heroesille.

Myöskään Clash Heroes ei lopulta ylittänyt Supercellin korkeaa julkaisukynnystä ja peli on sellaisenaan nyt kuopattu. Project R.I.S.E on kuitenkin jatkojalostettu osin Clash Heroesin pohjalta.

”Clash Heroes on mennyttä. Se on huono uutinen. Hyvä uutinen on, että Project R.I.S.E on edelleen Clash-peli. Ja vielä parempana uutisena se on nyt moninpelattava toimintaan keskittyvä roolipeli”, on pelistä vastaava Julien le Cadre kertonut.

Project R.I.S.E hyödyntää Clash Heroesin tyyliä ja elementtejä, kuten Clash-hahmoja, mutta kaikki muu on rakennettu alusta uudelleen verrattuna yksinpeliksi suunniteltuun Clash Heroesiin. Project R.I.S.E -pelissä kolmen pelaajan muodostaman tiimin tavoitteena on nousta ylöspäin The Tower -tornissa. Jokainen pelisessio tapahtuu eri kerroksessa, ja tiimien tavoitteena on nousta niin korkealle kuin mahdollista.

Supercellin mukaan Project R.I.S.E julkaistaan varhain heinäkuussa varhaisena pre-alpha-testiversiona. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan kokeilemaan peliä Supercellin julkaiseman lomakkeen kautta.