Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 2/2013: Vertailussa merkkifarkut

Teknari 2/2013 on ilmestynyt. Tuoreimmassa numerossa muun muassa testataan sporttisia farmareita sekä seuraava suomalaisten mahdollinen suosikki-Skoda.

Niin sanotut shooting brake -autot olivat alkujaan brittilordien metsästysajoneuvoja. Nykyään niitä käytetään epäilemättä enemmän golf-varusteiden kuljettamiseen, mutta miten Mercedes-Benzin ja Jaguarin shooting braket pärjäävät Audin ja BMW:n perinteisempiä sporttifarkkuja vastaan? Teknarin sisältöyhteistyökumppani Autocar otti asiasta selvää.

Skodat eivät ehkä ole yhtä himoittuja kuin sporttifarkut, mutta myyntitilastojen mukaan merkki on suomalaisten vankkumattomassa suosiossa. Teknari pani Skodan uuden pienen tilaihmeen Rapidin testiin ja totesi, että vaikka ajettavuus jääkin kiitettävästä, hinta-laatusuhde autossa on paikallaan.

Kevätkausi on messujen aikaa. Teknari vieraili sekä Helsingissä MP 13 -moottoripyörämessuilla että Düsseldorfissa Boot-venemessuilla.

Minkä sykemittarin valitsisit? Jos vastaus kysymykseen ei ole vielä tiedossa, Teknari auttaa löytämään sen oli kyse sitten harrastajasta tai piinkovasta himourheilijasta.

Autonsa esittelevänä persoonana nähdään tällä kertaa Sedu Koskinen, joka ei enää valitse autoaan imagon vuoksi.

Automiehiä kiinnostaa myös katumaasturi Ford Kuga sekä alle 20 000 euron lähtöhintansa vuoksi kiinnostava Chevrolet Cruze -farmari.

Elektroniikkapuolella gurutoimittaja Henri Kuokka tutustuu Canonin ensimmäiseen peilittömään järkkäriin.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Lataa Teknari 2/2013 iPadille tai Android-tabletille tai lue lehti netistä »