Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Merirosvot, Applen uusi leijona ja pomoluokan autot – lue uusi Teknari

Toiseksi viimeistä viedään ennen kesälomia. Teknarin uusi numero on jälleen ilmestynyt. Numero 11/2011 on luettavissa osoitteessa teknavi.fi. Lehden iPad-versio on ladattavissa maksutta App Storesta.

Jos harkitset uuden järjestelmäkameran ostamista, Teknarin tuorein numero kannattaa lukaista läpi. Kameratoimittaja Henri Kuokka kirjoitti jutun, jossa on kaikki mahdollinen Canonin ja Nikonin suosikkijärkkäreistä – ja vähän päälle. Kuokka paketoi lehdessä myös Applen tuoreet ohjelmistouutuudet OS X Lionin, iOS 5:n ja iCloudin.

Lehden autokattaus lähtee sähäkästi liikkeelle pomoluokan menopeleillä. Tuhdissa vertailussa karhunpainia käyvät E-Mersu, Audi A6 ja Bemarin vitossarjalainen. Autoniiloja miellyttävät myös varmasti muun muassa jutut Michelin Bibendum Challenge –tapahtumasta, Ford Focus Wagonista ja Mikko Hirvosen kartanlukija Jarmo Lehtisestä.

Kaksipyöräisillä päristeleviä hellitään jutuilla Ducatin ja Bemarin uutuuspyöristä. Pätevää tarinaa löytyy myös muun muassa teräsmiehen välineistä, Moccamasterista ja merirosvoista.

Teknari