Snapchatiin tulossa muista palveluista tuttu ominaisuus: muita käyttäjiä voi mainita julkaisuissa

Snapchat on tällä kertaa ottamassa mallia Instagramista, kun sovellukseen ollaan lisäämässä uusi ominaisuus, @maininnat. Asiasta kertoo muun muassa The Verge.

Snapchatin tarinatila mahdollistaa pian muiden käyttäjien mainitsemisen @-merkillä. Sama ominaisuus on ollut käytössä jo pidemmän aikaa esimerkiksi Instagramissa ja Facebookissa. @maininta toimii samalla kaavalla kuin kilpailevissa sovelluksissa: mainintaa koskettamalla pääsee tarkastelemaan mainitun käyttäjän profiilia, josta käsin onnistuu myös kaveriksi lisääminen.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Snapchatin @mainintoihin ei ole ainakaan aluksi tulossa autofill-toimintoa, vaan mainittavan käyttäjän tilin nimi on muistettava ulkoa ja kirjoitettava manuaalisesti @-merkin perään.

Muiden tarinoissa mainitut käyttäjät eivät ilmeisesti saa ilmoitusta siitä, että heidät on mainittu. Snap ei kuitenkaan ole toistaiseksi tiedottanut virallisesti @mainintojen ominaisuuksista, joten mikään ei toistaiseksi ole varmaa. Se kuitenkin tiedetään, että @maininnat ovat nyt testausvaiheessa.