Ärsyttävätkö kuorsausäänet? Suomalaisyrityksen uudet vastamelukorvatulpat on suunniteltu poistamaan ne

Oululainen QuietOn esittelee uudet QuietOn Sleep -vastamelukorvatulpat, jotka on suunniteltu poistamaan epämiellyttävät kuorsausäänet

QuietOn Sleepin pehmeät ja pienet vastamelukorvatulpat ovat mukavat nukkuessa ja ne on optimoitu estämään kuorsausäänet, joita mitkään muut korvatulpat eivät tätä ennen ole poistaneet.

QuietOn Sleep lanseerataan Wearable Technology Showssa Lontoossa tänään 13. maaliskuuta 2018. Lisäksi tänään on alkamassa QuietOn Sleepin ennakkomyynti joukkorahoituspalvelu Indiegogossa.

“Analysoimme korvan anatomiaa tavoitteenamme löytää täydellinen istuvuus nukkumistarkoitukseen. Ymmärsimme, että paras tapa luoda mukava tulppa oli keskittyä koon pienentämiseen ja materiaalien pehmentämiseen. Panostimme teknologian mittakaavan pienentämiseen tekemättä minkäänlaisia kompromisseja. Tuloksena ovat pienimmät korvatulppamme koskaan.”

QuietOn Sleepin vastameluteknologia on optimoitu kuorsausäänille sekä matalille taajuuksille, eli esimerkiksi ääniin, jotka tulevat seinien läpi. Tähän mennessä nämä taajuudet eivät ole olleet mahdollisia poistaa muilla korvatulpilla.

QuietOn Sleep -kuulokkeisiin voi vaihtaa pehmusteita ja eri kokoisia sovittimia. QuietOn Sleepin voi myös vaihtaa kuulotilaan, mikä mahdollistaa keskustelun tulpat päässä. Yhdellä latauksella saavutetaan 20 tunnin akun kesto. QuietOn Sleep -kuulokkeet toimitetaan helposti mukana kulkevassa rasiassa, joka toimii myös latausasemana. Laite ladataan Micro-USB-kaapelilla.