YouTuben Android-sovellus uudistui

Google on uudistanut YouTuben Android-sovelluksen. Pääasiassa sovellus pysyy pitkälti samanlaisena kuin aiemmin, mutta sovelluksen alalaidasta löytyy päivityksen merkittävin muutos.

Uudessa sovelluksesta näkymän alalaidassa sijaitsee neljän kohdan navigointipalkki. Osiot ovat Koti, Nousussa, Tilaukset ja Kirjasto. Vastaavanlainen sovellus on ollut saatavilla iOS-käyttöjärjestelmällä jo hetken. iOS:lla kohtia on viisi – edellä mainittujen lisäksi on kohta Tapahtumat.

Koti-kohdasta löytää tuttuun tapaan mahdollisesti itselle sopivia videoita. Nousussa-kohdan avulla pysyy helposti ajan hermolla, sillä siellä on nousussa olevat videot ja suorat lähetykset kategorioittain. Tilaukset-osiossa on luonnollisesti listattuna tilattujen kanavien uudet videot. Kirjastosta löytää oman katseluhistorian, omat videot, soittolistat ja muita henkilökohtaisia juttuja.

YouTube-sovellus muistaa kohdat, joihin on jäänyt esimerkiksi omia tilauksia selatessa. Jos vaikka selailun keskellä haluaa hakea jotain toista videota, voi videon hakemisen ja katselun jälkeen palata Tilaukset-kohdassa siihen mihin aiemmin jäi.

Päivitetty Android-sovellus löytyy Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle Applen App Storesta.