Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Windowsin legendaarinen pasianssi saatavilla Androidille ja iOS:lle

Microsoftin suorastaan legendaarinen pasianssi, ensimmäisen kerran Windows-käyttöjärjestelmässä hiiren käyttöä ihmisille jo vuonna 1990 opettanut peli, on nyt saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Viime vuonna Microsoft juhli Windows-pasianssin 25-vuotisjuhlaa, ja aiemmin tänä vuonna yhtiö kertoi, että Windows 10:n mukana tulleella nykyisellä Microsoft Solitaire Collection -pelipaketilla on jo yli 100 miljoonaa pelaajaa. Määrä ei varmastikaan käänny laskuun nyt, kun pelit on julkaistu myös lukemattomille mobiililaitteille.

Pakettiin kuuluu viisi erilaista pasianssin muotoa, ja sovelluksissa on myös integraatio Xbox Liveen, eli ahkera pelaaja voi kirjautua sisään Xbox Live- tai Microsoft-tunnuksillaan ja esimerkiksi avata Live-saavutuksia tai kisailla kavereiden kanssa.

Virallisen julkaisun kunniaksi Microsoft tarjoaa nyt maksutta kuukauden ajaksi, joulukuun loppuun saakka, normaalisti 1,99 euroa maksavan Premium Edition -jäsenyyden, eli mainoksia ei näy ja esimerkiksi päivittäisistä haasteista kertyy tuplamäärä kolikoita.

Sovellus on maksuton, mutta sisältää ostomahdollisuuksia. Android-versio löytyy Google Playstä ja iPhone- sekä iPad-versio Applen App Storesta.