OnePlussalta yllätys: kuva julki jo OnePlus 5:stä - julkistus 20. kesäkuuta

OnePlus on julkaissut Twitterissä kuvan tulevasta OnePlus 5 -puhelimestaan. Kuva vahvistaa pari päivää sitten vuotaneen toisen kuvan aidoksi. Lisäksi kuva vahvistaa myös virallisesti OnePlus 5:n saavan kaksoiskameran – ja muotoilun muistuttavan erehdyttävästi Applen iPhone 7 Plussaa.

OnePlus 5:n muotoilussa iPhonesta muistuttavat kaksoiskameran asettelu kuvausvaloineen, mattamusta väri, pyöreät reunat sekä myös varsin samankaltaiset antennijuovat. OnePlus-logokin löytyy takaa suunnilleen samoilta sijoilta kuin Apple-logo iPhonessa.

Vertailun vuoksi: tässä on iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Plus.
iPhone 7 Plus.

OnePlus 5 tullaan julkistamaan kokonaisuudessaan 20. kesäkuuta kello 19 ja myyntiin Suomessa se tulee neljän Elisan myymälän kautta jo heti seuraavana päivänä 21. kesäkuuta kello 17 alkaen. Puhelimen hinta saattaa olla noin 550 euroa.

Toistaiseksi puhelimesta vahvistettuja tietoja ovat jo myös Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, Amazonin kautta myös 8 gigatavun RAM-muisti sekä yhteistyö kameratestaaja DxO:n kanssa kameran kehityksessä. Aikamoinen yllätys olisi, jos DxO ei julistaisikin uutuutta parhaimmaksi kamerapuhelimeksi toistaiseksi. OnePlus 5:n kameran odotetaan yleisesti yhdistävän väri- ja monokromikamerat parantamaan hämäräkuvausta monokromikameran pystyessä tallentamaan kuviin lisävaloa.

Android Police -sivusto paljasti alta löytyvän kuvan tiistai-iltana.

Kuvissa nähdyn mattamustan värin lisäksi odotetaan myös kultaista, punaista ja erikoista vaaleansinisen ja violetin neon-väriyhdistelmää.

OnePlus 5, Android Policen julkaisemassa vuotokuvassa.
OnePlus 5, Android Policen julkaisemassa vuotokuvassa.