Väitetty vuotokuva iPhone 7:sta: erikoinen uusi aukko puhelimessa

Kiinalaiselle sosiaalisen median sivustolle Weiboon on ladattu väitettyjä kuvia iPhone 7:n takakuoresta. Kullanvärinen alumiinikuori muistuttaa hyvin paljon iPhone 6:a ja 6s:ää, mutta pari muutostakin on nähtävissä.

Uusissa vuotokuvissa nähty alumiininen takakuori muistuttaa pääosin kahta aiempaa iPhone-sukupolvea, ja suurin ero on muovisissa antenniraidoissa, jotka eivät enää kulje takaosan poikki. Kameran ja salamavalon aukot näyttävät vastaavan iPhone 6s:n varustusta, mikä on hieman ristiriidassa aiemmin nähtyjen CAD-mallikuvien kanssa. Niissä kamera-aukko on aiempaa isompi ja hieman eri kohdassa.

Erikoista nyt nähdyissä kuvissa on kameran ja salaman väliin ilmestynyt toinen reikä. iPhone 6s:ssä vastaavassa paikassa on yksi aukko mikrofonille, mutta väitetyssä iPhone 7:ssä aukkoja on kaksi, ja ne ovat myös keskenään eri kokoiset. Toisen aukon tarkoituksesta ei ole tarkempaa tietoa.

Huhuttua kaksoiskameraa tai iPad Prosta tuttua Smart Connector -liitäntää ei kuvien takakuoressa näytä olevan, mutta huhujen mukaan ne olisivatkin tulossa vain isompaan iPhone 7 Plus -malliin. Kuvien takakuori näyttäisi kokonsa puolesta kuuluvan 4,7-tuumaiselle iPhone 7 -perusmallille.

Vuotokuvista kertoi AppleInsider-sivusto.