Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Instagram Stories -julkaisun voi pian jakaa myös Facebook Storiesiin

Instagram Stories -julkaisunsa voi jatkossa jakaa myös Facebookin puolelle osaksi sen vastaavaa Stories-toimintoa.

Facebook aloitti uuden mahdollisen testaamisen viime kuussa Portugalista, mutta nyt se on tulossa saataville laajasti kaikille käyttäjille, vahvisti Facebook TechCrunchille.

Luonnollisesti Instagram Storiesin jakaminen Facebookiin edellyttää, että on kytkenyt käyttäjätilit yhteen Instagramin asetuksissa.

Facebook aloitti Snapchatista käytännössä kopioidun Stories-toiminnon tuomisen sovelluksiinsa juuri Instagramista, jossa se on myös saavuttanut toistaiseksi suurimman suosion. Sittemmin toiminto on eri nimillä nähty myös Facebook Messengerissä, WhatsAppissa kuin myös itse Facebookissa. Instagram Storiesin julkaisumahdollisuus jatkossa myös Facebook Storiesiin on ensimmäinen palvelurajojen ylitys. Toisin päin, Facebook Storiesista Instagramiin, jakaminen ei ainakaan vielä toistaiseksi onnistu.

Stories-julkaisut voivat koostua tekstistä, kuvista ja videoista ja ne pysyvät näkyvillä 24 tuntia julkaisustaan.

Instagram Stories -julkaisut ovat jo avoinna kaikille käyttäjätileille. Facebookissa yritykset ja brändit toimivat pääasiassa sivuina, joille Stories-julkaisut eivät vielä toistaiseksi ole mahdollisia.