Kuvat: Tältäkö uusi, pieni iPhone näyttä isompien rinnalla?

Apple järjestää seuraavan suuren julkistustilaisuutensa huomenna. Luvassa ovat hyvin varmasti uudet iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -älypuhelimet. Pienemmän iPhone 6c:n kohtalo taas on seilannut tietovuodoissa molempiin suuntiin. Nyt suunnittelija Martin Hajek on tuottanut useita kuvia, jotka esittelevät, miltä iPhone 6c näyttäisi toteutuessaan isompien uutuusmallien rinnalla.

iPhone 6c:n on huhuttu olevan neljän tuuman älypuhelin. Kyseessä olisi seuraaja iPhone 5c:lle, mutta edeltäjästään poiketen iPhone 6c olisi muovin sijaan valmistettu metallista. Näiden tietojen perusteella Hajek on muodostanut oman näkemyksensä puhelimen ulkonäöstä ja koosta. Kyseessä on laadukkaista tietokonemallinnoksista tunnettu suunnittelija, joka on aiemmin visualisoinut muun muassa iPhone 7:n mahdollista designia. Lisää kuvia löydät artikkelin lopusta.

iPhone 6c:stä on nähty viime kuukausina paljon vastakkaisia raportteja. Välillä sarjavuotajat ovat taanneet sen olevan tulossa, kun taas seuraavana hetkenä siitä ei näy jälkeäkään iPhone 6s:n ja 6s Plussan lisäksi. Näillä näkymin pikku-iPhonen julkistus samaan aikaan isompien mallien kanssa on epätodennäköistä, mutta kaikki on toki edelleen mahdollista.

Huomiselta Apple-tilaisuudelta odotetaan uusien iPhone-versioiden lisäksi kookasta iPad Prota, päivitettyä Apple TV:tä ja paljon muuta. Pian siis selviää, millaisia uutuuksia Apple julkaisee loppuvuoden kuluessa.