Tältä näyttää uusi Android huippu-Samsungissa

Samsung käynnisti viime viikolla kampanjan, jossa innokkaimmat pääsivät ennalta testaamaan Android 6.0 Marshmallow -päivityksen beta-versiota Samsung Galaxy S6:lla ja S6 edgellä. Kampanjaan ei enää oteta uusia osallistujia, mutta SamMobile-sivuston väki on tutustunut päivityksen tuomiin uudistuksiin ja julkaissut niistä myös nipun kuvia.

 

Pääsääntöisesti Marshmallow ei tuo suuria ulkonäköuudistuksia Android Lollipopiin, mutta Galaxy S6 -mallien kohdalla ainakin yläreunan tilapalkki ja pikavalikko ovat muuttuneet valkoisiksi. Lisäksi muutamat sovelluskuvakkeet sekä virtavalikko ovat uudistuneet. Uusia vaihdettavia teemoja voi jatkossa hakea väripaletin perusteella, mikä helpottaa teemojen löytämistä. Kamerasovelluksen Pro-tilassa voi päivityksen jälkeen säätää myös suljinaikaa, mikä on monien toivoma uudistus. Lisäksi päivityksen mukana tulevat Googlen omat Marshmallow -uudistukset, kuten Google Now on Tap -toiminto sekä entistä tarkemmat mahdollisuudet hallita sovellusten oikeuksia.

 

Lisää kuvia Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmästä Galaxy S6 -malleissa voit käytä katsomassa SamMobilen sivuilta.