Samsungin huippupuhelimesta olympialaiserikoisversio

Olympialaisia sponsoroiva Samsung on aiemmilta vuosilta tuttuun tapaansa tekemässä lippulaivapuhelimestaan tänäkin vuonna erityisen olympialaisversion, nyt Galaxy S7 edge Olympic Editionin muodossa.

Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition. Evan Blassin Twitterissä julkaisema kuva.

Tunnettu vuotaja Evan Blass julkaisi oheisen kuvan olympialaisversiosta Twitterissä. Kuten kuva kertoo, tulee Olympic Edition Galaxy S7 edgestä eroamaan lähinnä värityksen yksityiskohdissaan: mustaa puhelinta piristävät takana sähkönsiniset, sivuilla vihreät ja punaiset sekä edessä kultaiset detaljit. Ominaisuuksiltaan olympialaisversio on mitä todennäköisimmin täysin identtinen alkuperäisen kanssa.

Ulkoisten erojen ohella myös ohjelmiston puolella Olympic Edition voi sisältää lisäsisältöä tai teemaan sopivasti muokatun ulkoasun. SamMobile on spekuloinut, että Galaxy S7 edge Olympic Edition voisi sisältää myös VR-materiaalia esiladattuna ja tulla myyntiin Gear VR:n kanssa paketoituna. Samsungin odotetaan tuovan Gear VR:lleen tarjolle olympialaismateriaalia VR-muodossa.

Tämän vuoden kesäolympialaiset järjestetään Rio de Janeirossa, Brasiliassa. Kisat alkavat 5. elokuuta ja päättyvät 21. elokuuta. Tarkempaa tietoa, milloin Samsung aikoo uuden olympialaisversionsa Galaxy S7:stä virallistaa ei vielä ole, mutta se tapahtunee ainakin hyvissä ajoin ennen kisojen alkua.