Suunto esittelee vihdoin seuraajan Ambit3-kelloille: Tällainen on Spartan Ultra

Suunnolla on odotettu jo jonkin aikaa seuraajia Ambit3-kelloille. Nyt yhtiö on kertonut seuraavasta multisport-kellomallistosta, joka tulee myyntiin elokuussa.

Spartan Ultra -mallisto valmistetaan muiden Suunnon kellojen tavoin Suomessa. Kelloissa on värillinen kosketusnäyttö, jonka päällä oleva lasi on safiirikristallia. Näytön kehä on valmistettu titaanista tai teräksestä, sen mukaan mistä mallista on kyse. Kellot ovat vesitiiviistä 100 metriin asti.

Uutuuskellossa on sisäänrakennettu gps, jonka avulla käyttäjä voi myös navigoida. Lisäksi kellosta löytyy korkeusmittari, digitaalinen kompassi ja kiihtyvyysanturi.

Koska kyseessä on multisport-kello, se on suunniteltu käytettäväksi useissa eri lajeissa. Kellossa on valmiina tuki kymmenille eri urheilumoodeille.

Suunto Spartan Ultra seuraa aktiivisuutta ympäri vuorokauden ja ilmoittaa päivittäiset ja viikoittaiset askeleet, kalorit sekä aktiivisuusajan. Kun kello paritetaan Suunto Movescount -sovelluksen kanssa, se pitää käyttäjän ajan tasalla tulevista puheluista, tekstiviesteistä ja muista älypuhelimen ilmoituksista. Kellossa on toiminto, joka ilmoittaa omista parhaista urheilusuorituksista.

Suunto Spartan Ultra mallistossa on neljä vaihtoehtoa: Suunto Spartan Ultra All Black Titanium, Suunto Spartan Ultra Stealth Titanium, Suunto Spartan Ultra White sekä Suunto Spartan Ultra Black.

Suunto Spartan Ultra Titaniumin hinta on 749 euroa. Suunto Spartan Ultra on hieman edullisempi, 649 euroa. Sykevyöllisen kellon hinta on 50 € korkeampi.