Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Super Mario Run on ilmainen ladata – käytännössä on kuitenkin pakko maksaa

Nintendon iPhonelle ja muille iOS-laitteille julkaisema Super Mario Run on ladattavissa ilmaiseksi, mutta käytännössä maksullisuus tulee pelissä vastaan hyvin nopeasti.

Super Mario Run koostuu kolmesta eri pelitilasta, joista World Tour on perinteinen yksinpeli, jossa Mariota hypytetään läpi eri haasteiden. World Tour koostuu kuudesta eri maailmasta sekä yhteensä 24 eri kentästä, mutta näistä vain kolme ensimmäistä pääsee pelaamaan ilman rajoituksia maksutta. Jo neljännessä kentässä vastaan iskee 20 sekunnin aikarajoitus ja käytännössä tämän myötä jo maksupakko.

Maksamalla 9,99 euroa avautuvat kaikki kuusi maailmaa ja 24 kenttää pelattavaksi ilman aikarajoitusta. Luonnollisesti kentät tulee kuitenkin läpäistä järjestyksessään. Ulkomaisten arvioiden mukaan Super Mario Runin pelaa World Tourin osalta läpi alle tunnissa. Lisähaastetta tuo jokaisen kentän sisältämät 5 erikoiskolikkoa, jotka avaavat lisäsisältöä pelissä.

Lisäksi maksamalla saa 20 Toad Rally -tikettiä ja 3 000 kolikkoa.

Toad Rally on Super Mario Runin toinen pelitila, jossa voi kamppailla kavereiden ja muiden pelaajien suorituksia vastaan. Toad Rally -tikettejä voi ansaita itse pelissä kenttien läpäisystä sekä bonus-peleistä20 ostamalla saadun lisäksi. Toad Rallya pelaamalla kertyy kolikoita ja nopeuden ja näyttävyyden perusteella Toad-sienihahmoja.

Super Mario Runissa kertyviä kolikoita ja Toad-sienihahmoja puolestaan käytetään Kingdom Builder -pelitilassa, jossa rakennetaan ja koristellaan omaa Toad-kuningaskuntaa.