Suomalainen hyvinvointisovellus sai nostetta Applelta

Suomalaisen yrityksen kehittämä YOU-app-sovellus sai viime viikolla nostetta Applelta, kun se esiteltiin App Storen etusivulla uusien sovellusten joukon kärjessä Yhdysvalloissa.

YOU-app on yhteisöpalvelu, jonka tavoitteena on parantaa käyttäjiensä hyvinvointia. Käyttäjät voivat palvelussa muun muassa luoda ja toteuttaa muiden julkaisemia hyvinvointia edistäviä tekojasekä julkaista ajatuksiaan ja kuviaan. Sovelluksen markkinointiin on mukaan saatu myös brittikokki Jamie Oliver.

Pienistä teoista, joihin YOU-app rohkaisee, voi sovelluksen kehittäjien taustalla olevan tutkimuksen mukaan syntyä suuri muutos hyvinvoinnissa. Teot liittyvät esimerkiksi mindfulnessiin, syömiseen, liikkumiseen sekä rakkauteen.

App Storen etusivulle nosti YOU-appin Yhdysvalloissa parhaimmillaan terveyssovellusten kategoriassa ladatuimpien sovellusten TOP10-joukkoon. Kilpailu App Storessa on kovaa, mistä kertoo, että kaikkien sovellusten TOP-latausistallaYOU-app kohosi parhaimmillaan Yhdysvalloissa vain sijalle 396, josta sija on sittemmin pudonnut näkyvyyden loputtua jo runsaasti.

YOU-app julkaisi jo aiemmin muilla markkinoilla, kuten Suomessa, testatun sovelluksen viime viikolla myös Yhdysvalloissa.

YOU-app löytyy App Storesta ja Androidille Google Playsta.