Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin Gear 360 -kamera ja pinkit Galaxy S7:t myynnissä nyt Suomessa

Samsungin alkuvuodesta Mobile World Congressissa uuden Galaxy S7:n rinnalla julkistettu Gear 360 -kamera on nyt saapunut myyntiin. Suositushinnaltaan 399 euron hintaista Gear 360 -kameraa saa kaupoista jo.

Samalla uuden kameransa kanssa Samsung on tuonut kauppoihin uuden pinkin värivaihtoehdon sekä Galaxy S7 että Galaxy S7 edge -värivalikoimaan. Samsung on nimennyt uutuusvärinsä Pink Goldiksi.

Aiemmin Galaxy S7:t ovat olleet Suomessa saatavilla mustana, valkoisena sekä kultaisena värivaihtoehtona. Pinkkien versioiden suositushinta on sama kuin muillakin väreillä eli 749 euroa Galaxy S7:lle sekä 849 euroa Galaxy S7 edgelle.

Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge Pink Gold -värisenä.

Gear 360 -kamera mahdollistaa nimensä mukaisesti 360 asteen kuvauksen, sekä still-kuvina että videona.

Gear 360:stä löytyy kaksin kappaletta 15 megapikselin CMOS-kennoilla varustettuja kameroita. Aukkoluku kameroissa on f/2,0, mikä tarkoittaa hyvää valovoimaisuutta. Kumpikin kameroista on varustettu 195 asteen kalansilmälinssillä, ja nämä hieman toisiaan risteävät kahden kameran otokset sovitetaan ohjelmallisesti yhdeksi 360 asteen kokonaisuudeksi.

Samsungin Gear 360 -kameran rakenne esittelyssä.

 

Lisäksi Gear 360:ssä on muun muassa 0,5 tuuman ja 72 x 32 pikselin PMOLED-näyttö, jonka avulla voi tarkistella laitteen asetuksia. Lisäksi laitteesta löytyvät esimerkiksi gyroskooppi- ja kiihtyvyysanturit, erilliset suoritin ja DRIMe5s-kuvaprosessori, enintään 200 gigatavun kortteja tukeva muistikorttipaikka sekä 1350 milliampeeritunnin akku, josta riittää kerralla virtaa parhaimmillaan 140 minuutin videokuvaukseen. Yhteydenpito hoituu WiFi Direct-, Bluetooth-, NFC- ja USB-reittejä pitkin.