Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin Batman-puhelimen rapsakka hinta selvisi – Suomeen tulo auki

Samsung on julkaisemassa Batman-teemaisen erikoisversion sen Galaxy S7 edge -puhelimesta, ja nyt tuon erikoisuuden hinta naapurimaassamme Venäjällä on paljastunut. Laitteen saapumisesta Suomeen ei vielä ole tietoa, mutta innokas DC-sarjakuvien fani voi siis ainakin itärajan takaa moista yrittää havitella, jos on valmis latomaan riittävästi kyhnyä tiskiin.

Kesäkuun puolivälin jälkeen Venäjällä myyntiin saapuvan Samsung Galaxy S7 edge Injustice Editionin ostaja saa paketissa mukaansa myös mustan erikoisversion Gear VR -virtuaalilaseista sekä Batmanin batarang-heittoaseen muotoisen keräilyesineen. Koko paketin hinta Venäjällä on Hi-tech.mail-sivuston mukaan 79 990 ruplaa, eli vajaat 1090 euroa.

Batman-puhelimen hintaa arvioidessa kannattaa ottaa huomioon, että S7 edge maksaa Venäjällä noin 48 000 – 50 000 ruplaa, eli noin 650 – 680 euroa. Batman-erikoisvarustelu nostaa siis laitteen hintaa jopa yli 60 prosenttia.

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition on DC:n supersankareilla ja pahiksilla höystettyäInjustice: Gods Among Us -tappelupeliä juhlistava erikoisversio Samsungin lippulaivapuhelimesta. Laite julkaistaanrajatuilla markkinoilla, joihin Venäjän lisäksi kuuluvat ainakin Kiina ja Korea sekä joitain muita, myöhemmin paljastettavia maita.