Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungilta uusi näppärä pikkusovellus Gear S3:lle – kellot myyntiin Suomessa tänään

Samsung on esitellyt uudelle Gear S3 -älykellolleen nopeusmittarisovelluksen.

Varsin yksinkertainen sovellus kertoo suoraan ranteessa kulloisenkin hetken liikkumisnopeuden, muistaa suurimman ja hitaimman nopeuden sekä pitää kirjaa nopeuden vaihtelusta.

Speedometer for Gear -sovellus löytyy asennettavaksi Samsung Apps -sovellusvalikoimasta.

Uusi sovellus hyödyntää Gear S3:aan lisättyä sisäänrakennettua GPS-paikannusta.

Samsungin Gear S3 -älykellot tulevat myyntiin Suomessa 2. joulukuuta alkaen eli tänään perjantaina. Gear S3 tulee myyntiin kahtena eri mallina: urheilullisempi Frontier ja hienostuneempi Classic.

GPS-paikannuksen ohella Gear S3 -kelloissa on sykemittari, kaiutin ja mikrofoni sekä 4 gigatavun tallennusmuisti, jotkamahdollistavat esimerkiksi puheluihin vastaamisen ja oman musiikin tallentamisen suoraan kelloon. Lisäksi mukana on Bluetooth 4.2-tuki, jopa 4–5 päivän akkukesto ja Glove Mode -tila, joka mahdollistaa kellon käytön käsineillä kylmän tullen.

Lisäksi muista poiketen Gear S3:ssa on Always On Display (AOD) Super AMOLED -näyttö. AOD tarkoittaa, että kellotaulu voidaan näyttää ruudulla aina täysin pimeän lepotilan sijasta. Gear S3:ssa on pyöreä kellotaulu ja sitä voi ohjata kosketuksella tai pyörivällä kellonkehällä.

Samsung Gear S3:n suositushinta on 399 euroa (Frontier ja Classic).

Samsung Gear S3 Classic.

 

Samsung Gear S3 Frontier.