Huhu: Samsung Gear S3 tulossa kolmena eri versiona – esittellään pian

Samsungin viimeisin älykello, Gear S2, täyttää pian jo vuoden, sillä laite esiteltiin Berliinin IFA-messujen aattona, 1. syyskuuta 2015. Sen seuraajan on povattu saavan ensiesittelynsä jälleen juuri messujen alla, ja Samsungin tuore kutsukuva tekee asian jo hyvin ilmeiseksi. Yhtiö järjestää mediatilaisuuden 1. syyskuuta ja kuvassa näkyvät kellon viisarit eivät paljoa jätä arvailujen varaan.

Viime vuonna Gear S2:sta nähtiin niin ”älykellomainen” perusversio kuin hieman perinteisemmän rannekellon tavoin muotoiltu Classic-malli. SamMobilen mukaan tänä vuonna on odotettavissa Classic-malli sekä kaksi aktiivisemmille ihmisille suunnattua mallia, Frontier ja Explorer.

Samsung Gear S2 Classic.

Viimevuotinen Gear S2 sai Teknavin yhteistyökumppani Mobiili.fi:n arvostelussa seuraavia kommentteja osakseen:

”Gear S2 Classic on siro ja tyylikäs älykello. Kellon käyttö näytönreunuksen avulla tuntuu luonnolliselta ja jättää näytön vapaaksi. Muotoseikat ja akkukesto ovatkin tämän laitteen vahvimmat osa-alueet.

Muualla käyttäjän kannattaa kuitenkin olla hieman varuillaan. Mikäli Android-puhelimesi ei ole mallia Samsung, kannattaa sen yhteensopivuudesta kellon kanssa varmistua ennen ostokseen sitoutumista. Lisäksi on hyvä huomata, ettei kaikkia suosikkisovelluksia välttämättä löydy laitteelle.”

Uuden kellon odotetaan tarjoavan edeltäjäänsä parempaa suorituskykyä sekä entistä parempaa kattausta erinäisiä antureita. Käyttöjärjestelmänä tullaan edelleen näkemään Samsungin oma Tizen ja kellotaulu on tiettävästi jälleen pyöreä.