Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus kiisti mutta samalla myönsi huhut: OnePlus 3:n tuotanto yhä käynnissä

Suositun OnePlus 3:n puhelimen tuotanto on yhä käynnissä vastakkaisista huhuista huolimatta, on OnePlus vahvistanut Android Authority -sivustolle.

Aiemmin huhuttiin, että OnePlus 3:n tuotanto olisi lopetettu ja OnePlus olisi siirtymässä uuteen malliin, nimeltään esimerkiksi OnePlus 3S, joka tulisi Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä ja AMOLED-näytön sijaan LCD-näytöllä.

Uuden mallin syyksi väitetty pula AMOLED-tekniikan näytöistä on hidastanut OnePlus 3:n tuotantoa, OnePlussan toimitusjohtaja Carl Pei on kuitenkin myös nyt myöntänyt.

”Kysyntä AMOLEDille on korkeampi 2016 kuin mihin ala oli valmistautunut, yleisesti odotuksia heikemmän AMOLED-kysynnän vuonna 2015 jälkeen. Tuotantokapasiteettia leikattiin sen seurauksena. Näin, viiveajat ovat nousseet dramaattisesti”, totesi Pei OnePlusan keskustelupalstalla. ”Joten kun kun näimme OnePlus 3:n vahvan kysynnän, välittömästi aloimme nostamaan AMOLED-tilauksiamme mutta toimitukset tulevat paljon myöhemmin verrattuna tilanteeseen, jossa olimme 2014 ja 2015. Näin ollen meiltä kestää yhä kuukauden toimittaa tänään tehdyt OnePlus 3 -tilaukset, mikä on todella huono ostokokemus tuotteelle, joka on ollut markkinoilla jo kuukausia.”

Pei ei kuitenkaan tarjonnut varsinaisia ratkaisuja tilanteeseen. Hän mainitsi vielä erikseen ”AMOLED> LCD” tarkoittaen AMOLED-näyttöjen olevan parempia.

Huhut uudesta OnePlus 3S -mallista LCD-näytöllä voivat hyvinkin pitää kutinsa tulevaisuudessa. Tai ainakin OnePlus 4:ään voidaan vakavasti harkita LCD-näyttöä.Mutta aivan vielä OnePlus 3:n tarina ei ole lopussa. Toistaiseksi sitä vielä valmistetaan ja myydään.