Uusi "lippulaivojen tappajapuhelin" vuotokuvissa

Kiinalainen OnePlus on huhujen mukaan julkaisemassa seuraavan ”lippulaivojen tappajansa” vielä tämän kuun aikana, ja nyt tuo tuleva OnePlus 3 esiintyy väitteen mukaan näissä kiinalaisessa sosiaalisessa mediassa julkaistuissa kuvissa.

Mikäli väite pitää paikkansa, eroaa OnePlus 3 varsin selvästi edeltäjistään. Takaosan muotoilu kameroineen ja antenniraitoineen muistuttaa esimerkiksi useita HTC:n puhelimia tai hiljattain vuotokuvissa nähtyä Samsungin tulevaa Galaxy C5 -mallia.

Takaosan materiaali ei kuvan perusteella näytä OnePlussalle ominaiselta karhealta sandstone-pinnalta, mutta on toki mahdollista ettei kuva näytä materiaalia kunnolla ja voihan OnePlus 3 saada myös useita erilaisia kuorimateriaaleja edeltäjänsä tavoin. Laitteensivuilta löytyvien painikkeiden perusteella sen voisi uskoa olevan tuleva OnePlus 3.

Etupuolelta löytyy erillinen kotinäppäin ja etupaneeli näyttäisi olevan 2,5D-tyyppinen, eli reunoiltaan pyöristetty. Näytön reunukset näyttävän kohtuullisen kapeilta näytön kokoon verrattuna.

Huhuttuja teknisiä ominaisuuksia ovat Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri sekä mahdollisesti mallista riippuen neljä tai peräti kuusi gigatavua RAM-muistia. Full HD -näytön kooksi kerrotaan hieman yllättäen vain viisi tuumaa, mikä kuvista uutisoineen GSMArenan mukaan saattaisi tarkoittaa, että tulossa on myöhemmin myös isompi versio OnePlus 3:sta.