Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Nokian omistukseen siirtyvä Withings julkaisi uuden aktiivisuusrannekkeensa

Withingsin alkuvuonna esitelty Go-aktiivisuusranneke on nyt julkaistu. Viime viikolla myyntiin saapunut puettava laite irtoaa yhtiön verkkokaupasta vajaalla 70 eurolla.

Withings Go -aktiivisuusseuraaja.

Tammikuun CES-messujen yhteydessä Withings esitteli uuden huokean aktiivisuusseuraajansa. Withings Go on ranteessa kannettava tai klipsillä muualle kiinnittyvä pienikokoinen laite, joka seuraa automaattisesti muun muassa otettuja askeleita, kuljettua matkaa, kulutettuja kaloreita ja unenlaatua. Virtapihin E Ink -näytön ansiosta laitetta voidaan käyttää jopa kahdeksan kuukautta perinteisellä kelloparistolla.

Withings Go -rannekkeen myynti on nyt alkanut yhtiön omassa verkkokaupassa. Uusi aktiivisuusseuraaja maksaa 69,95 euroa. Julkaisutarjouksena Withings lupaa toimittaa ilmaiseksi kaikki toukokuun aikana tehdyt tilaukset, joihin sisältyy uusi Withings Go. Ranneke on saatavana keltaisena, punaisena, sinisenä, vihreänä ja mustana.

Vaikka Withings ei olisi aiemmin ollut tuttu, kiinnittyi huomio terveystekologiayhtiöön huhtikuun lopulla. Tuolloin Nokia nimittäin ilmoitti aikovansa ostaa Withingsin. Uuden aluevaltauksen ja entistä laajemman teknologiaportfolion mahdollistava yrityskauppa on määrä viimeistellä kuluvan vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Sunnitelluksi kauppahinnaksi Nokia ilmoitti 170 miljoonaa euroa.