Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvat: Tältä näyttää Putin-puhelin

Eri puhelimista on nähty vuosien varrella erilaisia arvomateriaalein varustettuja erikoisversioita Kultaiset tai timanteilla koristetut puhelimet kalpenevat kuitenkin ainakin shokeeraavuudessaan tämän Putin-puhelimen rinnalla.

Puhelin on rakennettu Samsung Galaxy S7:n pohjalta. Venäjän presidentti Vladimir Putin on vahvasti läsnä puhelimen takakanteen upotetun muotokuvan muodossa.

Putin-puhelimen on tehnyt Caviar, joka tarjoaa myös muita erikoispuhelimia. Eikä tämä Galaxy S7:stä tehty Putin-puhelin itse asiassa ole edes yrityksen ensimmäinen. Puhelimesta kertoi nyt PhoneArena.

Samsung Supremo Putin Rubino sisältää myös 190 rubiinia. Hintaa sillä on 1,79 miljoonaa ruplaa eli vajaat 25 000 euroa. Aivan halvasta vaihtoehdosta mobiileihin tarpeisiin ei siis ole kyse.

Pienemmän mittakaavan pohatoille on kuitenkin tarjolla myös vaatimattomampia versioita samalla Putin-teemalla. Kultaisen ja valkokultaisen mallin hinnat liikkuvat 2 500 euron kieppeillä.

Putin-puhelinten tarkoista myyntimääristä ei ole tietoa, mutta ilmeisesti kysyntää niillä on: miksi muuten jatkaa niiden tekemistä?

Suomessa Putin-puhelimet tuskin ovat nousemassa suosioon, mutta Venäjällä on tarjolla tunnetusti paljon myös muuta Putin-tavaraa, joten markkinoita erilaisille Putin-fanituotteille ihme kyllä näyttäisi riittävän.

Supremo Putin.