Huippumielenkiintoinen LG:n puhelinuutuus myös Eurooppaan

LG julkisti lokakuun alussa uusimman V10-huippupuhelimensa. Laite tarjoaa monia lupaavia ominaisuuksia ja mielenkiintoisen lisänäytön, jonka luvataan lisäävän tuottavuutta heikentämättä akkukestoa. LG on nyt paljastanut markkinat, joille V10 suuntaa, ja joukossa on myös Eurooppa.

LG V10 rakentuu 5,7 tuuman QHD-näytöstä, 2,1 tuuman ja 160 x 1040 pikselin lisänäytöstä, Qualcomm Snapdragon 808 -järjestelmäpiiristä, neljän gigatavun RAM-muistista, 64 gigatavun tallennustilasta, muistikorttipaikasta, 3000 milliampeeritunnin akusta ja 16 megapikselin takakamerasta.

Mielenkiintoisinta V10:ssä on luonnollisesti päänäytön yläpuolelta löytyvä lisänäyttö. Se voi näyttää esimerkiksi säätä, kellonaikaa, päivämäärää ja akun varaustilaa laitteen ollessa lepotilassa. Käytön aikana lisänäyttö voi taas toimia oikoreittinä suosittujen sovellusten tai toimintojen pariin. Kakkosnäytön ohella V10:n kohokohtia lienevät LG G4:stä tuttu manuaalikuvaus, joka toimii nyt myös videotilassa, sekä kahden etukameran mahdollistamat laajat omakuvat.

LG V10

 

LG:n mukaan V10:n maailmanlaajuiset toimitukset alkavat tällä viikolla. Ensimmäiseksi puhelin suuntaa Yhdysvaltoihin, kiinaan ja Hongkongiin. Perässä tulevat muut avainmarkkinat muun muassa Pohjois-Amerikasta, Aasiasta, Lähi-Idästä ja Euroopasta. Tämä ei toki ole vielä varmistus, että puhelin saapuisi kauppoihin Suomessa, mutta toivoa on. Lisäksi V10:n osto täältä käsin helpottuu joka tapauksessa, kun puhelin saapuu Eurooppaan.