Vuotokuva: iPhone 7 samankokoinen kuin edellinen iPhone

Tuore vuotokuva väitetystä iPhone 7:stä vahvistaa aiempia huhuja, joiden mukaan laitteen mitat vastaisivat iPhone 6s:ää. Lisäksi ulkoiset muutokset näyttävät muutenkin hyvin vähäisiltä.

Uuden kuvan on julkaissut ranskalainen Nowhereelse, ja kuva vastaa samaisen sivuston aiemmin julkaisemaa kuvaa, jonka mukaan ensi syksynä esiteltävä seuraava iPhone muistuttaisi ulkonäöltään hyvin paljon iPhone 6s:ää. Suurin ero näyttäisi olevan takaosan antenniraidoissa, joita on vähemmän kuin 6s:ssä. Lisäksi kamera-aukko on hieman aiempaa suurempi ja lähempänä laitteen kulmaa.

Mitat vuotokuvassa vastaavat iPhone 6s:ää, eli korkeus on 138,3 millimetriä ja leveys 67,1 millimetriä. Paksuus ei kuvasta käy ilmi, ja huhuissa on liikkunut kahtakin eri näkemystä. Toisen arvion mukaan laite olisi selvästi aiempia iPhone-malleja ohuempi, arviolta 6,1 millimetriä paksu. Esimerkiksi nykyinen iPod touch sekä iPad Air 2 ovat myös 6,1 millimetriä paksuja. Toinen arvio taas väittää, että seuraava iPhone olisi paksuudeltaan 6s:n luokkaa, eli noin 7,1 millimetriä.

Nowhereelsen aiemmin julkaisema vuotokuva väitetystä iPhone 7:stä.

Nyt nähtyyn vuotokuvaan kannattaa jälleen kerran suhtautua varauksella, mutta se vastaa kuitenkin aiempia huhuja, joiden mukaan ensi syksyn iPhone-mallisto ei olisi ulkoisesti saamassa suuria muutoksia. Isompia muutoksia olisi huhujen mukaan luvassa vasta ensi vuonna.