Huhu: iPhone 7:n odotetaan tulevan 256 gigatavun muistilla

Applen uudet, todennäköisesti 7. syyskuuta julkistettavat iPhone-mallit tulevat näillä näkymin uusilla tallennusmuistivaihtoehdoilla.

Nyt aiempia huhuja vahvistaa DigiTimesin tuore raportti muistitoimittajien näkymistä. DigiTimes kertoo, kuinka muistipiirivalmistajat ovat korottaneet hintojaan vahvan kysynnän edessä, jota synnyttää muun muassa uusi 256 gigatavun iPhone 7.

Jo aiemmin on huhuttu, että uusien iPhone-mallien malliston avausmalli tarjoaisi aiemman 16 gigatavun sijaan 32 gigatavua tallennusmuistia.

Toistaiseksi vielä vahvistamatta on malliston keskimmäisen variantin muistimäärä, joka voisi olla joko 64 tai 128 gigatavua. Jälkimmäisen toteutuessa Apple tuplaisi suoraan kaikkien nykyisin vielä iPhone-mallistosta löytyvien varianttien muistikoot uuden sukupolven malleissaan.

Suuremman tallennusmuistin lisäksi iPhone on saamassa lisää myös RAM-muistia. Ainakin suurempaan ja uudella kaksoiskameralla varustettuun Plus-malliin on luvassa kolme gigatavua RAM-muistia, mahdollisesti myös uuteen 4,7-tuumaiseen.

Lisää tulevista iPhoneista, jotka ehkä saavatkin lopulta nimekseen iPhone 7 osittain vastakkaisista huhuista huolimatta, voit lukea aiemmista jutuistamme.