Huawein uutuuskello myyntiin Suomessa – toimii myös puhelimena

Huawei tuo uuden älykellonsa myyntiin Suomessa tästä päivästä alkaen. Uudessa Huawei Watch 2.0:ssa erikoista on sisäänrakennettu 4G-yhteys, joten kello voi toimia myös itsenäisesti ilman älypuhelinta lähellä.

Huawei Watch 2.0 tulee Suomessa myyntiin uutena, alkuperäistä Huawei Watchia sporttisempana vaihtoehtona mustalla ja oranssilla rannekkeella. Uutuuskellon suositushinta Suomessa on 369 euroa. Kello vaatii mobiilikäyttöön oman SIM-kortitnsa. Kelloon tulevat saapuvat viestit ja sillä voi puhua myös puheluja.

Kellon akun Huawei kertoo kestävän normaalikäytössä kaksi päivää, 10 tuntia treenausta ja 3 viikkoa tavallisessa kellon käyttötilassa.

Huawei Watch 2.0 tulee heti uudella Android Wearin 2.0-versiolla, joka tekee kelloista ennen kaikkea aiempaa itsenäisempiä älypuhelimesta. Suoraan kellossa on muun muassa oma Google Play -kauppansa.

Huawei Watch 2.0:n tekniset ominaisuudet:

  • 1,2 tuuman pyöreä kosketusnäyttö 390 x 390 pikselin tarkkuudella
  • 420 milliampeeritunnin akku
  • 4 gigatavua tallennustilaa ja 768 megatavua RAM-käyttömuistia
  • 4G-, GPS-, Wi-Fi-, Bluetooth- ja NFC-yhteydet
  • Sykemittari
  • Paino 47 grammaa
  • Vesi- ja pölytiivis (IP68)

HUAWEI Watch 2.0 -kello mittaa muun muassa etäisyyden, matkan pituuden, nopeuden, sykkeen, sykkeen vaihteluvälin, kalorikulutuksen ja askeleet. Pikakäynnistysvalikoimassa on vaihtoehtona rasvanpolttoa edistävä juoksuohjelma sekä cardio-juoksu; kello ohjaa käyttäjäänsä syketason ja ohjelman mukaan hiljentämään tai nopeuttamaan vauhtia ohjelmassa pysymiseksi. Kello laskee jokaisen juoksun jälkeen hapenottokykyä kuvaavan VO2max-luvun perustuen GPS- ja syketietoihin sekä kertoo treenin vaikutuksista ja ehdotetun palautusajan. Sykesensori mittaa sykettä koko ajan ja raportoi käyttäjälleen viimeisimmän kuuden tunnin seurantajakson. Kello mittaa myös leposykkeen.

SIM-korttipaikka Huawei Watch 2.0:ssa.
SIM-korttipaikka Huawei Watch 2.0:ssa.