Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawei hakee Suomesta testaajia päivitykselleen – jääkiekkoilija mainoskasvona

Suomen markkinoilla menestystä hakeva Huawei on aloittanut uuden kampanjan, jonka avulla käyttäjät pääsevät kokeilemaan tulevaa päivitystä ennen kuin se julkaistaan virallisesti. Suomalaiset Honor 7 -älypuhelimen omistajat voivat ilmoittautua kampanjaan mukaan Huawein Facebook-sivujen kautta.

Tuleva päivitys korjaa hiljattain löydetyt Android-haavoittuvuudet, parantaa puhelimen vakautta, korjaa havaittuja bugeja ja parantaa kolmansien osapuolien sovelluksien tukea.

Huawei on aloittanut honor 7:ään liittyen suuren mainoskampanjan Suomessa ja yhtiö muistuttaa, että Suomi on yhtiölle tärkeä markkina-alue. Huaweilla on Helsingissä kehityskeskus, joka työllistää lähes 100 henkilöä.

EMUI 3.0 -käyttöliittymä

– Uskon että osoittamalla aitoa kiinnostusta, sekä luottamusta suomalaisten honor 7 käyttäjien osaamiseen, saamme uuden päivityspaketin myötä markkinoille ja nykyisille käyttäjille entistäkin käyttäjäystävällisemmän ja suorituskykyisemmän honor 7 älypuhelimen, kertoo Huawein kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Mika Engblom.

Päivityksen testauksen tavoitteena on saada tärkeää palautetta kuluttajilta, jotta käyttöliittymää voidaan parantaa. Palautteet saadaan nopeasti toimitettua tutkimus- ja kehityskeskukseen, missä päivitys tehdään valmiiksi.

– Hakemuksia kampanjaan on jo tullut hienosti, mikä osoittaa edelleen suomalaisten olevan teknogian kärjessä ja kiinnostuneita vaikuttamaan sen kehitykseen, Engblom kertoo.

Honor-brändin vahvistaminen Suomessa jatkuu edelleen suuren mainoskampanjan avulla ja esimerkiksi Jokereiden kanssa yhteistyön merkeissä. honor 7:n myynti on lähtenyt Huawein mukaan hyvin rullaamaan ja myymälöistä laitteet ovat jo monin paikoin loppuneet. Lisää honor 7 -puhelimia saapuu Suomeen parin viikon kuluessa.

Jos siis omistat honor 7 -älypuhelimen ja haluat mukaan tulevan päivityksen kehittämiseen, toimi Huawein Facebook-sivujen ohjeiden mukaan.

– Leikkisästi voisimme lyödä uudelle päivitysversiolle leiman Tested and evaluated by Finnish Honor 7 users, Mika Engblom hauskuuttaa.

Huawein mainoskampanjassa esiintyy muun muassa suomalaisille tuttu jääkiekkoilija Juhamatti Aaltonen.