Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Mitä HTC julkistaa? Huhuissa uusi älypuhelin tai älykello

HTC:n tulevista julkistuksista on huhuttu pitkin kesää. Nyt yhtiö vaikuttaa viimein olevan valmis paljastamaan jotakin, sillä vuotanut tapahtumakuva kertoo HTC:n suunnittelevan pressitilaisuutta kuluvan kuun lopulle.

Weibon kautta julkisuuteen päässyt kuva kertoo, että HTC järjestää lehdistötilaisuuden 29. syyskuuta. Mielenkiintoisesti kyseessä on sama päivä, jolle Googlen Nexus-puhelimet paljastavaa tilaisuutta Googlen on huhuttu.

HTC-kuvan teksti ja roomalainen numero viittaavat @upleaksin mukaan kahteen lippulaivamalliin. Luvassa voisi siis olla yksi tai useampi huhutuista huippupuhelimista, jotka kulkevat nimillä HTC O2 ja HTC A9.

Toisen vaihtoehdon tarjoavat kuitenkin uudet huhut, joiden mukaan HTC työstää Android Wear -älykelloa. Phandroid, että kello kulkee koodinimellä Halfbeak eli puolinokkakala. Kellon uskotaan hyödyntävän pyöreää 360 x 360 pikselin näyttöä. Muita tietoja kellosta ei kuitenkaan ole saatavilla. Kun otetaan lisäksi huomioon, kuinka sitkeästi uutiset HTC-älykellosta ovat piipahdelleet julkisuudessa viime vuosina, kannattaa Halfbeak toistaiseksi ottaa vastaan varauksella. Onkin ehkä todennäköisempää, että syyskuun lopun tilaisuudessa nähdään puhelimia.

HTC press event scheduled for September 29, in Hakone, Japan? Hm…(pic from Weibo) pic.twitter.com/Acp9wInDMO

— upleaks (@upleaks) 7. syyskuuta 2015