Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Julkisilla liikkuminen pääkaupunkiseudulla helpottui olennaisesti – liput saa nyt mobiilisovelluksesta

Helsingin seudun liikenne on viimein saanut oman mobiilisovelluksensa. HSL Mobiililipun avulla käyttäjät voivat matkustaa koko HSL-alueella kaikkia kulkuvälineitä käyttäen.

Alunperin mobiililipun lanseerauksen piti tapahtua jo kesällä. Sovelluksen julkaisu lykkääntyi kuitenkin syksylle ja on tullut saataville vasta nyt.

HSL Mobiililippu -sovelluksella voi ostaa kertalipun kaikille HSL-alueille. Matkustaminen onnistuu siis Helsingin, Espoon ja Kauniaisten, Vantaan, Kirkkonummen sekä Keravan ja Sipoon alueilla. Valittavana on joko kunkin alueen sisäinen lippu tai erilaiset seutulippuvaihtoehdot.

Sovelluksella ostettu lippu maksaa saman verran kuin kuljettajalta tai konduktööriltä ostettu lippu. Liput käyvät vanhasta tekstiviestilipusta poiketen kaikissa kulkuvälineissä, eli busseissa, raitiovaunuissa, metroissa, lähijunissa ja Suomenlinnan lautalla. HSL veloittaa ostokset käyttäjän puhelinlaskulla.

HSL Mobiililippu on nyt saatavilla Android-käyttäjille Google Play -kaupassa. HSL:n mukaan iOS- ja Windows Phone -sovellukset julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

HSL Mobiililipun käyttöehdot