Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin uuden huippupuhelimen kysyntä ylittänyt odotukset - ennätykset rikki

Samsungin Galaxy S8 -puhelimet ovat nyt ennakkomyynnissä ja saapuvat kauppoihin täällä Suomessa reilun kahden viikon päästä. Kiinnostus uusia lippulaivamalleja kohtaan on ollut suurta etenkin yhtiön kotimaassa, jossa ennakkotilaukset ovat nousseet varsin korkeiksi, kertoo muun muassa Android Authority.

Etelä-Koreassa Samsung Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -puhelimet saapuivat ennakkomyyntiin ensimmäisten joukossa. Parissa päivässä ennakkotilauksia tehtiin jopa 550 000 kappaletta. Samassa ajassa viime vuonna Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -puhelimet saivat 100 000 ennakkotilausta ja viime syksynä Galaxy Note7 200 000 ennakkotilausta.

Suuren kysynnän vuoksi monet analyytikot ovat jo korjanneet Galaxy S8 -puhelinten myyntiodotuksia ylöspäin.

Myös Suomessa Galaxy S8 -puhelimet ovat herättäneet paljon kiinnostusta. ”Ennakkomyynnin perusteella näyttää siltä, että nämä suorituskyvyltään ja ominaisuuksiltaan entistäkin paremmat mallit löytävät nopeasti ottajansa”, toteaa johtaja Sami Aavikko DNA:lta viitaten Galaxy S8 -malleihin. Elisan mukaan Galaxy S8:stä on tehty ennakkotilauksia ”runsaasti” ja laite on herättänyt ”valtavasti” kiinnostusta.