Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Creativelta kannettava vedenkestävä MUVO Go -Bluetooth-kaiutin 18 tunnin akunkestolla

Creative on esitellyt ja tuonut myyntiin uuden kannettavan Bluetooth-kaiuttimen MUVO Gon.

Creative MUVO Go on jo myynnissä Creativen omassa verkkokaupassa 79,99 euron hinnalla. Kaiuttimen värivaihtoehtoja ovat musta Midnight Black, vihreä Pine Green sekä sininen Cloud Blue.

Muodoltaan pitkulainen Creative MUVO Go on IPX7-luokitellusti vedenkestävä kestäen upotuksen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi. Painoa 204 x 73 x 61 millimetrin kokoisella kaiuttimella on 570 grammaa, ja siinä on myös paikka mukana tulevan kantohihnan kiinnitykselle.

Muotoilu mahdollistaa kaiuttimen asettamisen pinnalle pysty- tai vaaka-asentoon.

Creative MUVO Go on IPX7-luokitellusti vedenkestävä.
Creative MUVO Go on IPX7-luokitellusti vedenkestävä.

Creative MUVO Go tukee ajantasaisesti viimeisintä Bluetooth 5.3 -yhteysversiota. Akunkesto yltää Creativen mukaan jopa 18 tuntiin, ja kaiuttimen lataaminen tapahtuu USB-C-liitännän kautta.

Äänenstoistosta vastaavat kaksi täyden äänialan neodyymistä valmistettua 45 millimetrin kaiutinelementtiä sekä kaksi passiivista bassosäteilijää. Yhteistehoksi ilmoitetaan 20 wattia ja huipussaan jopa 40 wattia. Äänikoodekkina tuettuna on vain Bluetooth-yhteyksien tavanomainen SBC. Kaksi Creative MUVO Go -kaiutinta on mahdollista yhdistää stereopariksi langattomalla Stereo Link -liitännällä.

Painikkeet kaiuttimesta löytyvät äänentoiston hallinnalle sekä äänenvoimakkuuden säätämiselle. Creative MUVO Go ei ole varustettu mikrofonilla, joten puhelut tai ääniavustajan käyttö paritetusta laitteesta eivät sillä onnistu.

Creative MUVO Go eri väreissä.
Creative MUVO Go eri väreissä.