Applen iOS päivittyi – viimeiset tietoturvapäivitykset ennen kokonaan uutta iOS-versiota

Apple on tänään julkaissut käyttöjärjestelmäpäivityksen sen iOS-laitteille. iOS:n versio 9.3.5 ei tuo uusia ominaisuuksia, mutta sisältää pieniä virheenkorjauksia, optimointeja sekä tietoturvapäivityksiä.

iOS 9.3.5 julkaistaan vajaat kolme viikkoa vastaavan edellisen päivityksen, iOS 9.3.4:n jälkeen. Pari päivää sitten Apple lopetti iOS:n versioiden 9.3.2 ja 9.3.3 digitaalisen allekirjoittamisen, mikä tarkoittaa, ettei käyttäjä voi enää virallisia keinoja palata käyttämään vanhempia versioita kuin 9.3.4.

Tänään julkaistu päivitys on luultavasti viimeinen iOS 9:lle julkaistava päivitys, sillä iOS:n seuraava versio, iOS 10, julkaistaan todennäköisesti syyskuun puolivälin tienoilla, eli noin kolmen viikon kuluttua.

iOS 10 on jo saatavillasekä julkisessa että sovelluskehittäjille tarkoitetussa beetatestivaiheessa. Beetaversiot eivät laadultaan vielä vastaa lopullista versiota, mutta halukkaat saavat iOS-laitteisiinsa iOS 10:n testiversiona jo nyt liittymällä Apple Beta Software Programiin Applen sivuilla.