Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Odotettu videopalvelu saapui Suomeen – entisten Top Gear -tähtien ohjelma katsottavissa

Hyvin näkyvästi Jeremy Clarksonin ja muiden entisen Top Gear -tähtien saattelemana koko maailman tietoisuuteen ponnistanut Amazon Prime Video -palvelu on tästä päivästä alkaen tarjolla yli 200 maassa, mukaan lukien Suomessa.

Tätä nykyä Amazonin The Grand Tour -sarjaa tähdittävät Clarkson sekä Richard Hammond ja James May paljastivat jo marraskuussa, sarjanensimmäisen jakson julkaisun aikoihin, että Amazon laajentaisi videopalvelunsa maailmanlaajuiseksi. Nyt tuo lupaus on täytetty, kun palvelu on julkaistu eri puolilla maapalloa.

The Grand Tourin lisäksi Amazon Prime Video sisältää monia muita Amazon Original -sarjoja, mutta tarjolla on myös muiden tuotantoyhtiöiden TV-sarjoja sekä elokuvia. Suoratoistopalvelun hinta normaalisti on 5,99 euroa kuukaudessa, mutta tutustumistarjouksena uudet asiakkaat saavat nyt ensimmäiset kuusi kuukautta lähes puoleen hintaan, eli hintaan 2,99 euroa kuukaudessa. Palveluun voi tutustua maksuttoman seitsemän päivän jakson ajan.

Amazon Prime Video -sovellus on tarjolla joillekin LG:n ja Samsungin älytelevisioille sekä Android- ja iOS-laitteille. Mobiilisovellukset löytyvät App Storesta sekä Google Playstä. Lisäksi katselu onnistuu tietokoneella. Palveluun voi tutustua osoitteessa PrimeVideo.com.