Lapsiperheille tehty – Acerin edullinen pikkutablet

Acer on jälleen uudistanut sen pientä Iconia One 7 -tablettia. Nimensä mukaisesti 7-tuumaisella näytöllä varustettu tabletti on suunnattu erityisesti lapsiperheille ja paljon matkustaville, jotka hyötyvät laitteen näppärästä koosta.

Iconia One 7 painaa 270 grammaa ja on pienen kokonsa ansiosta helppo kantaa ja kuljettaa. Takakuori on päällystetty pitävällä materiaalilla, joka valmistajan mukaan vastustaa hyvin lasten taipumusta tiputella asioita. Lisäksi tabletti on varustettu erillisellä Kids Centre -sovelluksella, jonka ansiosta vanhemmat voivat hallita lastensa tabletin käyttöä esimerkiksi asettamalla aikarajoja tai estämällä näiltä pääsyn sopimattomaan sisältöön.

Suorittimena Iconia One 7:ssä on 1,3 gigahertsin neliytiminen MediaTek, sisäistä tallennustilaa on kahdeksan tai 16 gigatavua ja muistikorttipaikka tukee enintään 128 gigatavun microSD-kortteja. Käyttöjärjestelmänä on Android 6.0 Marshmallow ja käyttöaikaa yhdellä latauksella luvataan kuusi tuntia.Näytön tarkkuus Acerin pikkutabletissa on 1280 x 720 pikseliä ja kameroiden tarkkuudet ovat 0,3 megapikseliä edessä ja kaksi megapikseliä takana.

Acer Iconia One 7 B1-780 saapuu myyntiin Euroopassa kesäkuussa ja hinnat alkavat 99 eurosta.