Polarilta alle 150 euron juoksukello – mittaa sykkeen ranteesta

Polar on julkaissut M200 -juoksukellon, jossa on rannesykkeen mittaus ja harjoitteluominaisuudet. M200 on vedenkestävä ja sen sisäänrakennetun GPS:n avulla käyttäjä voi mitata nopeutta ja matkaa. Kello mittaa päivittäistä aktiivisuutta sekä unen laatua. Fyysistä aktiivisuutta voi seurata kellon näytöllä olevasta graafista.

Päivittäisen aktiivisuuden lisäksi M200:n käyttäjä voi seurata ottamiaan askeleita ja kuluttamiaan kaloreita. Kello hälyttää värisemällä, kun käyttäjä on ollut liian pitkään paikallaan. Laitteen voi yhdistää puhelimeen saadakseen älykkäät ilmoitukset tulevista puheluista, viesteistä, kalenterihälytyksistä ja sosiaalisen median ilmoituksista.

Polar M200:n käyttäjä voi määrittää juoksuohjelman, johon asetetaan tavoite (5km, 10km, puolimaraton tai maraton). Tämän jälkeen ohjelma luo henkilökohtaisen harjoitteluohjelman perustuen käyttäjän kuntotasoon.

Kellossa on rannesykkeen mittaus kahdella led-valolla. Täyteen ladattuna M200:n akku kestää kuusi tuntia gps-harjoittelutilassa. Kellonäkymässä aktiivisuuden mittauksella akku kestää enintään 30 päivää.

M200:n saa mustana ja punaisena. Vaihdettavat rannekkeet ovat saatavana erikseen useissa eri väreissä. Kellon hinta on 149 euroa ja vaihtorannekkeiden 19,90 euroa.