Nyt on todella kestävä älykello - Casion G-Shock-uutuus on sen ensimmäinen Wear OS:llä

Älykello kovempaankin käyttöön.

Casio on esitellyt ensimmäisen Wear OS -älykellonsa, kestävän G-Shock-sarjalaisen. GSW-H1000:ssa on kaksi näyttöä mahdollisimman pitkän käyttöajan saavuttamiseksi.

Japanilainen kellovalmistaja Casio on julkistanut Casio GSW-H1000 -älykellonsa, joka jatkaa kestävyydestään tunnettua G-Shock-mallistoa ollen samalla yhtiön ensimmäinen Android-pohjaisella Wear OS:llä varustettu kello. Uutuus on kattavasti iskunkestävä ja vesitiivis peräti 200 metriin saakka.

Kyseessä on ensimmäinen Casio-kello Wear OS:llä.

Kellossa on kaksi LCD-näyttöä, joista ylempi on monokromipaneeli ja käytössä perusluontoisissa kellotoiminnoissa. Värejä toistava kosketuspaneeli aktivoituu aina älytoimintoja käytettäessä, ja kahden paneelin taktiikalla pyritään pidentämään yhdellä latauksella saavutettavaa käyttöaikaa.

Uutuuden tyylivaihtoehdot.

GSW-H1000-älykellon runko on titaanipinnoitteinen painikkeiden ollessa alumiinia. Käytettävissä ovat muun muassa GPS, syke- ja ilmanpainemittarit, treeniseuranta ja tietysti Wear OS:n monipuolinen sovellustarjonta, minkä lisäksi Casion oma älypuhelinsovellus tarjoaa lisäsisältöä ja mukautusvaihtoehtoja.

Casio ei toistaiseksi paljastanut ensimmäisen Wear OS -älykellonsa julkaisu- tai hintatietoja. Värivaihtoehtoja on joka tapauksessa kolme: tummansininen, musta ja punainen.