Muistatko vielä Flappy Birdin? Kehittäjä julkaisi uuden pelin – tämäkin todella vaikea

Muutama vuosi sitten maailman huomion valtasi hetkeksi sittemmin legendan asemaan noussut yksinkertainen mobiilipeli Flappy Bird, joka tuli tunnetuksi erityisesti vaikeudestaan – ja samalla sen myötä koukuttavuudestaan.

Nyt Flappy Birdin kehittäjä Dong Nguyen on julkaissut yhdessä japanilaisen pelinkehittäjän ja -julkaisijan Obokaidemin kanssa uuden Ninja Spinki Challenges -pelin – ja ainakin yksi asia on samoin kuin aiemmin Flappy Birdissä: uusikin peli on erittäin haastava.

Itse asiassa uudessa pelissä on mukana kuusi eri pikkupeliä, jotka kaikki ovat varsin yksinkertaisia mutta samalla vaikeita. Grafiikat edustavat tuttua retrohenkistä 8-bittiaikojen maailmaa.

Kutakin kuudesta pelistä voidaan pelata loputtomassa tilassa, jossa pitää säästyä kuolemalta, tai aikaa vastaan haastetilassa.

Ninja Spinki Challenges on ladattavissa Androidille Google Playsta ja Apple iOS -laitteille App Storesta. Peli on ilmainen ladata eikä siinä ole myöskään sovelluksen sisäisiä ostoja, vaan peli kerää tuottonsa mukana olevilla mainoksilla.

Ninja Spinki Challenges sisältää yhteensä 6 eri pikkupeliä.