Lenovo julkisti uuden premium-tabletin Tab P11 Pron sekä M10:n lapsitilalla

Lenovo on julkistanut kaksi uutta tablettia. Tänään esiteltiin huippuluokan Lenovo Tab M11 Pro sekä lapsillekin sopiva Tab M10.

Lenovo Tab M11 Pro on kiinalaisvalmistajan ensimmäinen premium-luokan tablettilaite vuosiin. Se on varustettu 11,5-tuumaisella OLED-näytöllä 2560 x 1600 pikselin tarkkuudella ja 16:10-kuvasuhteella sekä tuella HDR10:lle ja Dolby Visionille. Näyttö-runkosuhde on korkea, 87 prosenttia.

Näyttö kattaa tabletissa lähes koko etuosan.

Mukana on myös neljä JBL-kaiutinta Dolby Atmos -tilaäänituella.

Tab M11 Prossa on Qualcomm Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri, 4 tai 6 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 128 gigatavua sisäistä, microSD-kortilla laajennettavaa tallennusmuistia. Akun kapasiteetti on 8 600 milliampeerituntia, ja lataus hoituu USB-C-liitännän kautta.

Takana on kaksi kameraa, 13 megapikselin pääkamera ja 5 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä.

Lenovo Tab M11 Pron hinnat alkavat 699 eurosta ja tabletti saapuu myyntiin marraskuussa. Lenovolta on tulossa myös lukuisia lisäosia, kuten näppäimistö, Precision Pen 2 -kosketuskynä ja erilaisia suojakuoria.

Lenovo Smart Tab L10 on lapsiystävällinen tablettilaite.

Samalla Lenovo esitteli edullisemman hintaluokan Tab M10 -tabletin, joka lapsitilansa ansiosta soveltuu hyvin myös perheen pienimpien turvalliseen käyttöön. Alumiinirunkoisessa tabletissa on 10,1-tuumainen IPS-näyttö 720p-tarkkuudella, 8 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera.

Tehoista Tab M10:ssä vastaa MediaTek P22T, joka saa tuekseen 2 tai 4 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 32 tai 64 gigatavua tallennusmuistia. Mukana on myös microSD-korttipaikka, 5 000 milliampeeritunnin akku ja Android 10 -ohjelmisto.

Lapsitila mahdollistaa turvallisen käyttökokemuksen.

Tab M10 on ensimmäisiä tabletteja Googlen kehittämällä lapsitilalla. Sen avulla vanhemmat voivat etukäyteen päättää, minkälaiseen elokuva-, musiikki- tai videosisältöön lapsilla on pääsy, minkä pitäisi tehdä verkossa surffailusta turvallisempaa.

Lapsitila osaa myös tarjota perheen pienimmille varta vasten heille räätälöityä sisältöä, kuten hauskoja ja opettavaisia pelejä tai vaikkapa reseptejä vanhempien kanssa kokeiltaviksi.

Lenovo Tab M10 julkaistaan syyskuussa edulliseen 159 euron suositushintaan.

Lenovolta on lisäksi tulossa toisen sukupolven Smart Tab M10 -tablettilaite tuella Google Assistant -ääniohjaukselle. Tabletin mukana toimitetaan lisäksi erillinen lataustelakka, jonka avulla laitetta voi käyttää myös kodin älynäyttönä. Smart Tab M10 julkaistaan lokakuussa 179 euron suositushintaan.