Uusi verkkokauppa Teknavi.com

HTC:lta tulossa uusi U11 Plus -huippupuhelin - design paljastui kuvissa ja videolla

HTC:lta on tulossa uusia julkistuksia 2. marraskuuta, jolloin se järjestää julkistustilaisuuden. Luvassa saattavat olla uusi U11 Plus -huippupuhelin sekä edullisemman hintaluokan U11 Life.

Nyt U11 Plussan design on paljastunut OnLeaksin yhdessä intialaisen Couponraja-sivuston kanssa julkaisemissa kuvissa ja videolla. Tuttuun ja luotettavaksi osoittautuneeseen OnLeaks-tapaan nytkin nähtävät materiaalit on luotu CAD-suunnittelutiedostojen perusteella.

Materiaalien perusteella U11 Plus muistuttaa designiltaan vahvasti keväällä esiteltyä alkuperäistä HTC U11 -puhelinmallia.

U11 Plussan tärkein ero U11:stä on näytössä, joka on kasvanut 6 tuuman kokoon ja kattaa suuremman osan etupuolesta jonkin verran pienemmillä ylä- ja alareunuksilla. Samalla sormenjälkilukija on siirtynyt edestä taakse. U11 Plussan mitat ovat 158,2 x 74,6 x 9,1 millimetriä. Puhelimessa ei ole enää 3,5 millimetrin perinteistä kuulokeliitäntää.

GFXBench-suorituskykytestiohjelmiston tilastoista ovat myös nähtävästi paljastuneet U11 Plussan keskeisimmät ominaisuudet.  Vahvistuksen saavat näytön 2880×1440 pikselin tarkkuus ja 18:9-kuvasuhde, Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä 12 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera. Lisäksi mukana pitäisi luotettavan lähteen mukaan olla noin 4 000 milliampeeritunnin akku.

Todennäköisesti U11 Plussassa nähdään myös U11:stä tuttu puristustunnistus, jonka avulla voi suorittaa monia eri toimintoja puhelinta kyljiltä eri tilanteissa ja eri tavoin puristamalla.