Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tältä näyttää OnePlus 8 – luotettava vuotaja paljasti mallinnoskuvat: kaareva näyttö etukamerareiällä – mukana tuki langattomalle lataukselle

OnePlus ei ole saanut edes tämän syksyn uusia OnePlus 7T ja OnePlus 7T Pro -älypuhelimiaan myyntiin, kun jo nyt verkkoon ovat vuotaneet ensimmäiset kattavat paljastukset OnePlus 8:sta.

Tuttu vuotaja OnLeaks on julkaissut yhdessä CashKaro-sivuston kanssa oheiset mallinnoskuvat, jotka perustuvat yksityiskohtaisiin sisäpiirilähteeltä peräisin oleviin luonnoksiin. OnLeaksin osumatarkkuus on ollut viime aikoina erinomainen, ja esimerkiksi tämän syksyn OnePlus-puhelimista ensimmäiset paljastukset nähtiin aiemmin juuri OnLeaksilta. Uusienkin materiaalien luotettavuus on näistä lähtökohdista korkealla, vaikka tällä kertaa ne eivät suoraan CAD-suunnittelutiedostoihin perustukaan.

OnePlus 8 tulee sisältämään mallinnosten mukaan etupuolen laajasti kattavan näytön, jossa etukamera on sijoitettu reikänä vasempaan yläkulmaan. Kamerareikä olisi uusi ratkaisu OnePlussalta. Sivuille kaartuvan näytön koko on noin 6,5 tuumaa.

Takana lasipintaisessa OnePlus 8:ssa on edelleen kolme kameraa, kuten jo myös OnePlus 7 Prossa, OnePlus 7T:ssä sekä vasta pian julkistettavassa OnePlus 7T Prossa. Pohjassa on edelleen USB-C-liitäntä sekä uudelleenmuotoiltu leveä kaiuttimen aukko.

OnLeaksin lähteen mukaan OnePlus 8 tulee myös viimein sisältämään tuen langattomalle lataukselle. Ominaisuutta on toivottu OnePlus-puhelimiin pitkään. Muusta tekniikasta ei ole vielä tietoa.

OnePlus 8:n mitoiksi kerrotaan 160,2 x 72,9 x 8,1 millimetriä ja 9,3 millimetriä kamera-alueen kohdalta.

OnePlus 8:n julkistusta voidaan odottaa viimeistään kevään aikana.